Laserbehandlingar

Epilia

Diodlaser +RF (radiofrekvens)
Bli av med oönskad hårväxt. Unik utrustning med diodlaser + radiofrekvens som kraftfullt ökar möjligheten att framgångsfullt kunna behandla även ljust hår och fjun.

Epilia använder sig av laser och RF, detta samarbete gör det lättare att permanent ta bort oönskad hårväxt. RF & laser värmer upp hårsäckarna så att man lättare kan eliminera håret & även använda en lägre laserenergi vilket ger en mer skonsam och säker behandling.

Epilia behandlar:

  • Oönskad hårväxt
  • Slapp hud
  • Rynkor
  • Stora porer

Se pris för behandling


Nordlys

För att behandla och få bort ytliga blodkärl är laserbehandlingen ett av de bästa alternativen. Vi använder oss av den senaste tekniken, kunnig och välutbildad personal utför behandlingen.

Laser för att behandla ytliga blodkärl, Rosacea, Pigmentfläckar och akne-problem.

Se pris för behandling


Aphrodite

Aphrodite är en avancerad fraktinell CO 2 laser. Laser behandlingar av gynekologiska tillstånd som urininkontinens, vaginal torrhet och vaginal föryngring/åtstramning.

Behandlingen ger en icke-invasiv åtstramning av den vaginala kanalen. Detta är en effektiv, enkel och säker procedur att utföra. Kvinnors bäckenbotten försvagas ofta med åren. Detta gäller särskilt kvinnor som fött barn. Det kan leda till svårigheter att hålla tätt (stressinkontinens) vid fysisk aktivitet, hopp och dans men även hosta, nysningar och skratt. Varje gång läcker en liten mängd urin vilken kan vara invalidiserande för den enskilda. Besvären kan också uppstå i ung ålder. Försvagade bäckenbottenmuskler kan även leda till försämrad upplevelse av sexuallivet för kvinnan och hennes partner.

En behandling för att strama upp vävnaden vaginalt. Behandlingen är i stort sätt smärtfri och ingen rekonvalescens krävs, man kan återgå direkt till sina dagliga aktiviteter. Effekten av behandlingen är utmärkt och patienterna blir i regel av med sin stressinkontinens och upplever en positiv effekt på sexuallivet.

Aphrodite behandlar även acneärr
Ärrbildning på grund av acne drabbar en mindre andel av dem som har eller har haft finnar, ärren ser ut som gropar, som kan vara platta och utsträckta, eller fördjupningar som är mindre men djupa (så kallade atrofiska ärr). Många med mer eller mindre synliga acneärr, oftast på ansiktet och överkroppen, lider pga. detta och undviker särskilda situationer som offentliga platser, har låg självkänsla och kan bli deprimerade. Men det ska inte behöva vara så när det finns en välbeprövad och effektiv acneärr-behandling.